Sladký spánek

Člověk by si myslel, že je zcela automatický. Uvolníme tělo i mysl a vydáme se na báječnou pouť odpočinku. Spánek je přece naprosto nezbytný pro regeneraci organismu. Přesto má dle posledních studií potíže se spánkem téměř 78% obyvatel!

Lékaři označují chatrný spánek za další civilizační chorobu, kterou nám hektická doba přinesla. Rytmus lidského života dříve určoval východ a západ slunce. Dnes stále více povinnosti, informační a světelný smog, nepravidelnost, noční směny, špatné svědomí a šrotující hlava. Nedostatek spánku nebo jeho špatná kvalita, způsobuje hlavně psychické obtíže – podrážděnost, nesoustředěnost, horší rozhodování a slabší paměť. Chronické problémy pak oslabují imunitu, urychlují stárnutí a rozvoj některých civilizačních chorob.

Vypadá to tak, že nyní prožíváme jakési celosvětové testování negativních důsledků nedostatku a poruch spánku. Ze spánku se tak stává luxus s hodnotou 40 miliard dolarů. Nejvyšší podíl mají na ní pochopitelně pilulky farmaceutických společností. Léky ovšem mohou pouze utlumit, uspat, ale ta otupělost přetrvává do druhého dne a snižuje pozornost a výkonnost. Léky mají vedlejší účinky, jako třeba výpadky paměti a způsobují závislost.

Zatím se ovšem nenašel lék na spaní, který by se dal užívat dlouhodobě a bezpečně. A při tom pacientů s poruchami spánku přibývá a je naprosto jasné, že spánek je naprosto nutný pro dobití baterií.

Odborníci doporučují dodržovat hygienická pravidla spánku:

  1. Uléhat i vstávat pravidelně ve stejnou dobu a to i o víkendech a svátcích.
  2. Do postele uléhat až když jsme ospalí
  3. Vyhýbat se podřimování v průběhu dne
  4. Minimálně 5 hodin před spaním se vyhýbat stimulantům v podobě nikotinu či kofeinu
  5. Před ulehnutím nejíst tučná jídla a nepít alkohol
  6. Alespoň 3 hodiny před spaním si dopřát klidnější program, zklidnit mysl relaxační hudbou
  7. Vytvořit si optimální prostředí, dobře vyvětrat ložnice s teplotou cca 20 °C
  8. Naučit se, že postel slouží výhradně ke spánku nebo k sexu a ne pro televizi, počítač, mobil
  9. Spát ve tmě, jakékoliv modré světlo působí rušivě, potlačuje totiž tvorbu melatoninu.

Zdravý spánek zlepšuje kvalitu života. Každý ví, že když jsme vyspaní a odpočinutí, jsme koncentrovaní a výkonní. Spánek je naprosto zásadní pro naše zdraví, posiluje náš imunitní systém, naši kondici i vyrovnanost a spokojenost.

LR přichází s převratnou novinkou, pomocí pro všechny nespavce. Přináší řešení v podobě nápoje pro klidný spánek NIGHT MASTER. Kombinace aktivních látek zajistí trojí účinek: rychlejší usínání, hluboký spánek po celou noc a pocit odpočinku po probuzení. Vysoce účinná formule je čistě přírodní, zdravá a nezpůsobuje závislost. Základem je Aloe Vera gel, výtažek z chmele , šafránu a další komplex přírodních látek. Zařadí se mezi rodinu skvělých doplňků stravy, které nám zkvalitňují život.

Spánek je pro nás nezbytností. Pokud jste mezi 78% lidí, kteří špatně spí, přijďte vyzkoušet! Ráda bych si udělala soukromý průzkum. Proto nabízím 1.nápoj zdarma, za Vaši zkušenost. VYSPĚTE SE KAŽDOU NOC! Dobijte svoje baterky a začněte den odpočatí a s plnou energií.